Wie zijn wij

Onze Geschiedenis

Jalink Verlichting bestaat al langer dan honderd jaar. De zaak is ooit begonnen door de broeders Jalink, begin vorige eeuw gingen zijn met paard en wagen langs de boerderijen in Twente om spullen te verkopen. Zij verkochten onder andere zinken emmers en andere huishoudelijke artikelen.

Rond 1950 is het bedrijf overgenomen, maar de naam Jalink is blijven hangen. Door de jaren heen zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in de verkoop van verlichting.

Tot 2002 was Jalink Verlichting gevestigd aan de Tuinstraat, een grote brand zorgde ervoor dat de winkel in as werd gelegd. Dit was een zwarte dag in onze geschiedenis.

We hebben sinds die dag niet stil gezeten. In 2003 zijn wij begonnen in ons huidige pand aan de Sniederhof. Onze winkel is in 2004 geopend. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste verlichtingszaken in Oost-Nederland.

Nu zijn wij nog steeds van maandag tot en met zaterdag geopend aan de Sniederhof in Almelo. Hier helpen we u graag met al uw vragen over verlichting.

Tot ziens,

Mark en Hilda Jalink en medewerkers.