Onze Collectie

Lampen

Wij hebben een ruim aanbod aan hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen en plafonnières in verschillende stijlen. Wij nodigen u graag uit om in onze winkel een kijkje te komen nemen.

Lampen
kappen

Lampenkappen

In onze winkel vind u een grote hoeveelheid lampenkappen in allerlei verschillende modellen en maten. Het is ook mogelijk om lampenkappen op maat te bestellen. Er is keuze uit meer dan 30 stoffen. 

Buitenverlichting

Bij ons vind u een groot aanbod aan buitenverlichting. Alles van grondspots tot wandverlichting om uw buitenruimte te verlichten. 

Ook is het mogelijk verlichting te krijgen met bewegingssensoren, lichtsensoren of lampen op zonne-energie.

Projectverlichting

Ook voor project verlichting kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot aanbod aan in en opbouwspots. In verschillende kleuren en maten. 

Wij hebben ook een railsysteem in onze collectie. Dit systeem kunt u makkelijk aan het plafond monteren of van het plafond laten hangen. U kunt zelf een keuze maken uit ons aanbod railspots die u zonder moeite in de rail kunt bevestigen.

Lichtbronnen

Bovendien hebben wij een ruim aanbod aan lichtbronnen. Van steeklampjes en kleine parfum lampjes tot grote globes van dertig centimeter doorsnee. En alles wat hiertussen zit. 

Ook decoratieve led verlichting vind u in onze winkel.

Maison Berger Paris

Wij hebben een ruim aanbod aan Lampe Berger, geurverspreiders, auto diffusors en bij vullingen hiervoor. 

Wij zijn in Almelo de enige distributeur van Maison Berger. Kom gerust een keer langs om de geuren te testen.

Cadeau artikelen

In onze winkel zijn ook veel cadeau artikelen te vinden. Bent u zelf opzoek naar bijzettafels, kussen, schalen, kaarsenhouders, etc. Dan bent u bij ons op het goede adres. Waneer u voor een ander aan het winkelen bent verpakken wij uw aankoop netjes als cadeautje. 

Onze laatste Facebookposts